Benodigheden voor 4 personen: 250 gram Bomba- of DO. paellarijst van ARROCERIAS TOMAS, 1 liter Groente paellabouillon van ANETO, 1 tl. gerookte pikante of milde Pimentón van EL AVION, snuf zeezout van FLOR DEL DELTA, scheut Arbequina olijfolie van LA MASROJANA, 1 ui en 2 tenen knoflook fijngesneden, 2 tomaten fijngehakt, 100 gram doperwten, 100 gram tuinbonen, 200 gram snijbonen in stukjes en geblancheerd, half bosje groene asperges in stukjes, 1 groene paprika in repen.
Bereidingswijze: fruit de ui en knoflook in de olijfolie in een paellapan, verwarm ondertussen de groente paellabouillon in een pannetje, bak de paprika, snijbonen en asperges kort mee, voeg dan de rijst toe en roer alles goed door elkaar, schenk dan de groente paellabouillon op het rijstgerecht en breng het geheel even goed aan de kook. Zet vervolgens het vuur laag en laat de paella garen. Voeg halverwege de kooktijd (in totaal 20 minuten) de tuinbonen en de doperwten toe. Zet het vuur na de kooktijd uit, dek het af met aluminiumfolie en laat het gerecht 5 minuten rusten. Dan is de paella klaar.
Eetsmakelijk!
-
Arroz Tomás Bomba rijst
€7,50 Toevoegen aan winkelwagen -
Arroz Tomás DO paella rijst
€4,00 Toevoegen aan winkelwagen -
El Avión pimentón ahumado dulce
€3,75 Toevoegen aan winkelwagen -
El Avión pimentón ahumado picante
€3,75 Toevoegen aan winkelwagen -
Flor del Delta zoutflakes
€5,75 Toevoegen aan winkelwagen