Klantenservice

Alle producten die je in de webshop vindt zijn inclusief 9% BTW, behalve de categorie pintxos; deze zijn inclusief 21% BTW.

We hanteren een termijn van maximaal vijf werkdagen voor het leveren van bestellingen.

Voor verzending binnen Nederland wordt een bedrag van €8,50 inclusief BTW berekend voor elke bestelling, ongeacht grootte en gewicht.
Voor verzending naar België  wordt €13,50 berekend.
De bestelling wordt zorgvuldig verpakt en verzonden via Post.nl. Zodra deze verzonden is ontvang je per email het track & trace nummer van je pakket.

Herroepingsrecht. Mocht een product niet bevallen, dan kun je het tot 14 dagen na ontvangst retourneren. De voorwaarden hiervoor zijn:

• per mail laat je weten dat het product retour wordt gezonden.
• het product dient ongeopend en onbeschadigd retour te worden gezonden.
• de kosten voor retourzenden zijn voor eigen rekening.

• mocht het product tijdens de retourzending kwijtraken of beschadigd zijn, dan moet je het product wel betalen. Zorg voor een goede verpakking en vraag naar een bericht van de verzendende partij.

• je ontvangt dan een bewijs als het product weer retour is gekomen bij Spanje in je mandje. Het bedrag min de verzendkosten vergoeden we je dan binnen 14 dagen.

Retour bij beschadiging. Mocht een bestelling beschadigd bij je aankomen om wat voor reden dan ook, dan kun je het product retourneren: je kunt dit melden met een omschrijving en  het uploaden van een foto via het contactformulier ovv. het ordernummer. We zullen je binnen 24 uur informeren met gegevens over het retourneren van het product.